Комітет арбітрів ФФУ: "Арбітр правильно не зарахував гол Мбокані у ворота "Карпат"

01 листопада 08:11
Переглядів: 105
суддя

Комітет арбітрів ФФУ прокоментував ситуацію з відміненим голом Мбокані у матчі Карпати - Динамо.

"4 хв. Відео ТВ трансляції, що є у розпорядженні, є неповним. З першого плану можна побачити, що присутні 3 пари гравців (3 нападника гостей і 3 захисника господарів), які протистоять одне одному в очікуванні виконання кутового удару. В момент виконання кутового удару відео зйомка ведеться здалеку і охоплює значну частину поля. Після чого кут зйомки змінюється і відео не захоплює один сегмент поля, в якому відбувається затримка гравця № 70 господарів (Лобай) футболістом № 70 гостей (Мбокані) (на підставі звіту арбітра про ситуацію, яку також було підтверджено спостерігачем арбітражу).

В часовій послідовності свисток арбітра лунає на 3 хв 01 сек, тобто чітко завчасно до подій, що відбулись згодом (порушення гравця № 44 господарів (Федецький) та гол, що було забито футболістом № 70 гостей(Мбокані), і тому все що відбулось після свистка є недійсним. Арбітр, як це можна побачити з відео, пояснює гравцям динаміку свого рішення щодо призначення штрафного удару за затримку нападника скоєну проти захисника", - говориться в повідомленні.

Вас зацікавила новина? Поділіться будь-ласка з друзями в соціальних мережах:
Дізнавайтесь про новини спорту в Галичині першими | Закрити